Fietsverhuur

Er op uit tijdens je verblijf in Arendonk? En wil je
de prachtige omgeving op een efficiënte manier verkennen? Huur dan eenvoudig één van onze van elektrische fietsen!

Huurfiets aanvragen
HUREN

Huur een fiets, snel en eenvoudig

Gelegen in het centrum van Arendonk is ENC de ideale uitvalsbasis om tijdens een fietstocht de Noorderkempen met al zijn natuurpracht en rust te ontdekken. 

Onze tarieven voor het huren van elektrische fietsen zijn afhankelijk van de huurperiode en variëren van dag- tot weekendtarieven. 

Onze selectie e-bikes bieden een unieke manier van verplaatsen, waarbij je zonder moeite lange afstanden aflegt. We helpen je bij het vinden van de perfecte e-bike voor jouw wensen en voorzien de nodigde uitrusting. 

Huur jouw fiets in Arendonk

Mis de kans niet om Arendonk en haar omgeving op een unieke manier te verkennen. Vraag vandaag nog je elektrische huurfiets aan via het formulier.

Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis!

Vervangfiets nodig? 

Op zoek naar een manier om mobiel te blijven tijdens de reparatie van je fiets? Bij ons kan je gebruikmaken van een vervangfiets! Onze verhuurfietsen kunnen namelijk ook dienst doen als vervangfietsen. 

Een vervangfiets is beschikbaar tijdens de herstelling aan je eigen fiets. De periode is afhankelijk van de duur van je herstelling. Op deze manier moet je je geen zorgen maken dat je in tussentijd zonder vervoer zit. Onze vervangfietsen worden goed onderhouden en zijn klaar voor gebruik, zodat je zonder zorgen op pad kunt.

Kom gerust eens langs!

Elk type fietser kan bij ons terecht. We gaan voluit voor persoonlijke begeleiding en een vlotte service waar klant én fiets centraal staan.

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00u
18:00u
Woensdag
09:00u
18:00u
Donderdag
09:00u
17:00u
18:00u
21:00u
Vrijdag
09:00u
18:00u
Zaterdag
09:00u
17:00u
Zondag
Gesloten

Zoek je nog bijkomend advies? 


Gemiddelde score van 4,8/5 op reviews