Nieuw: bakfietsen van Dolly bakfiets in ons assoritment
Verhuur

Huur een fiets in Arendonk

Er op uit tijdens je verblijf in Arendonk en wil je de prachtige omgeving op een efficiënte manier verkennen? Kies dan voor onze verhuur van elektrische fietsen!

Gelegen in het centrum van Arendonk is ENC de ideale uitvalsbasis om tijdens een fietstocht de Noorderkempen met al zijn natuurpracht en rust te ontdekken. 

Maak een afspraak
Aanbod

Hoe lang wil je een fiets huren in Arendonk?

Onze tarieven voor het huren van elektrische fietsen zijn afhankelijk van de huurperiode en variëren van dag- tot weekendtarieven. 

Onze selectie e-bikes bieden een unieke manier van verplaatsen, waarbij je zonder moeite lange afstanden aflegt. Wij helpen je bij het vinden van de perfecte e-bike voor jouw wensen en voorzien de benodigde uitrusting. 

Vervangfiets huren in Arendonk

Op zoek naar een manier om mobiel te blijven tijdens de reparatie van je fiets? Bij ons kan je gebruikmaken van een vervangfiets! Onze verhuurfietsen kunnen namelijk ook dienst doen als vervangfietsen. 

Een vervangfiets is beschikbaar tijdens de herstelling aan je eigen fiets. De periode is afhankelijk van de duur van je herstelling. Op deze manier moet je je geen zorgen maken dat je in tussentijd zonder vervoer zit. Onze vervangfietsen worden goed onderhouden en zijn klaar voor gebruik, zodat je zonder zorgen op pad kunt.

Kom eens langs

Huur jouw fiets in Arendonk

Mis de kans niet om Arendonk en haar omgeving op een unieke manier te verkennen. Vraag vandaag je nog je elektrische fiets aan via het formulier.

Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis!

Kom gerust eens langs!

Elk type fietser kan bij ons terecht. We gaan voluit voor persoonlijke begeleiding en een vlotte service waar klant én fiets centraal staan.

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00u
18:00u
Woensdag
09:00u
18:00u
Donderdag
09:00u
17:00u
18:00u
21:00u
Vrijdag
09:00u
18:00u
Zaterdag
09:00u
17:00u
Zondag
Gesloten

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze adviseurs voor vrijblijvend advies of kom gerust eens langs in onze winkel.

Gemiddelde score van 4,8/5 op reviews