Bikefitting

De ideale fietspositie, van zadelhoogte, schoenplaatjes tot stuur, … is een heel persoonlijk gegeven. Daarom kan je bij ENC terecht voor professionele bikefitting zodat niet alleen jouw comfort maar ook jouw prestaties verbeteren.  

Bikefit inplannen
Bye bye blessures

Door een optimale pasvorm
en fietspositie op maat van jouw lichaam verminder je de kans
op blessures.

Gas erop

Een goede bikefitting verbetert de krachtoverbrenging en vermindert energieverspilling, waardoor je sneller en langer kan fietsen.

Ga voor goud

Dankzij een nauwkeurige bikefitting bereik je je maximale vermogen op de fiets en lever je betere prestaties.

Proces

Zo gaan we te werk

1

We graven diep in jouw rijstijl met de nieuwste technologieën en analysemethodes. We halen elk klein detail naar boven om de perfecte fietspositie voor jou te vinden.

2

We maken onze handen vuil en passen alle aspecten aan die nodig zijn, van zadelhoogte tot cranklengte, om de meest nauwkeurige houding te krijgen. We doen er alles aan om jouw ritten nog epischer te maken.

3

Ga helemaal los dankzij je persoonlijke bikefit! Maar als er iets niet helemaal goed voelt, kom dan gerust terug voor een herziening van de bikefitting. We willen dat je je als een flandrien(ne) voelt op je fiets.

4

Jouw prestaties zullen niet van deze wereld zijn! Je zal sneller, verder en comfortabeler fietsen dan ooit tevoren. En dat allemaal dankzij onze kick-ass bikefitting.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak en ervaar het comfort en de prestaties van een fiets die perfect op jouw lichaam en doelen is afgestemd.

Bedankt! We hebben je aanvraag goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis!

Wat is bikefitting?

Trek die lycra broek maar aan en zet die helm op, want we gaan jouw fiets omtoveren tot de perfecte rijmachine! Met onze bikefitting zullen jouw pijnlijke knieën, zere rug en stijve nek verleden tijd zijn. En niet alleen dat, je zal ook nog eens efficiënter trappen dan ooit tevoren!

Of je nu wil knallen op wedstrijden of wil toeren op een comfortabele fiets, onze bikefitting is de oplossing voor jou. Met de juiste aanpassingen op maat van jouw lichaam, zullen we jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Dus waar wacht je nog op? Plan jouw bikfitting in en laat ons jouw perfecte fit vinden!

Plan nu je bikefit

Kom gerust eens langs!

Elk type fietser kan bij ons terecht. We gaan voluit voor persoonlijke begeleiding en een vlotte service waar klant én fiets centraal staan.

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00u
18:00u
Woensdag
09:00u
18:00u
Donderdag
09:00u
17:00u
18:00u
21:00u
Vrijdag
09:00u
18:00u
Zaterdag
09:00u
17:00u
Zondag
Gesloten

Zoek je nog bijkomend advies? 


Gemiddelde score van 4,8/5 op reviews