Nieuw: bakfietsen van Dolly bakfiets in ons assoritment
Herstellingen

Laat je fiets herstellen

Loopt er iets spaak? Onze dienst voor fietsherstellingen is de expert op het gebied van tweewielers. ENC heeft jarenlange ervaring en kennis in het repareren van fietsen van alle merken en modellen. In combinatie met de meest recente gereedschappen en technieken zorgen wij ervoor dat jouw fiets weer soepel rijdt.

  • Krijg jouw fiets terug in topconditie

  • Kleine aanpassingen en complexe reparaties

  • Professioneel en efficient

Neem contact op
Proces

Zo gaan we te werk

1

Breng je fiets mee naar onze winkel voor een grondige reparatie. Van het vervangen van onderdelen tot het afstellen van de derailleur kan je bij ons terecht.

2

We bespreken samen de mogelijkheden en kiezen voor de beste oplossing aangepast aan jouw noden. Daarna gaan we direct aan de slag met jouw reparatie.

3

Wij gaan professioneel en efficiënt te werk om jouw fiets te herstellen. Na enkele dagen kan je je fiets in topconditie weer ophalen. Spoedherstelling nodig? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

4

Bovendien bieden wij ook onderhoudsbeurten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte pech onderweg. Onze snelle service en kwaliteit garanderen dat uw snel weer op jouw fiets zit.

Advies op maat

Naast reguliere onderhoudsbeurten, bieden wij ook aanpassingen en upgrades aan, zoals het vervangen van onderdelen voor lichter of efficiënter materiaal of het installeren van accessoires zoals verlichting of een fietscomputer.

Onze passie voor fietsen en onze kennis van zaken zorgen ervoor dat wij u een professionele en kwalitatieve service kunnen bieden. Wil je jouw fiets laten nakijken, repareren of onderhouden? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in de winkel. Wij helpen je graag!

Kom eens langs

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze adviseurs voor vrijblijvend advies of kom gerust eens langs in onze winkel.

Gemiddelde score van 4,8/5 op reviews

Kom gerust eens langs!

Elk type fietser kan bij ons terecht. We gaan voluit voor persoonlijke begeleiding en een vlotte service waar klant én fiets centraal staan.

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00u
18:00u
Woensdag
09:00u
18:00u
Donderdag
09:00u
17:00u
18:00u
21:00u
Vrijdag
09:00u
18:00u
Zaterdag
09:00u
17:00u
Zondag
Gesloten