Herstellingen

Loopt er iets spaak? Plan tijdig je fietsonderhoud of herstelling in. Van kleine reparaties tot complete aanpassingen… in onze werkplaats laten we je fiets rijden als nieuw!

Herstelling aanvragen
Terug in topconditie

We brengen jouw fiets weer tot leven! Na onze reparatie is jouw fiets weer klaar om veilig en comfortabel de weg op te gaan.

Kleine of complexe reparaties

Een lekke band of een kapotte versnelling, we fixen het voor je! Als ervaren fietsenmaker weten we exact wat we moeten doen.

Professioneel en efficiënt

Als ware fietstechnici werken we snel, efficiënt en met de beste tools om ervoor te zorgen dat jouw fiets snel weer op weg kan!

Proces

Zo gaan we te werk

1

Breng je fiets mee naar onze winkel voor een grondige reparatie. Van het vervangen van onderdelen tot het afstellen van de derailleur kan je bij ons terecht.

2

We bespreken samen de mogelijkheden en kiezen voor de beste oplossing aangepast aan jouw noden. Daarna gaan we direct aan de slag met jouw reparatie.

3

We gaan professioneel en efficiënt te werk om jouw fiets te herstellen. Na enkele dagen kan je je fiets in topconditie weer ophalen. Spoedherstelling nodig? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

4

Bovendien bieden wij ook onderhoudsbeurten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte pech onderweg. Onze snelle service en kwaliteit garanderen dat je snel weer op jouw fiets zit.

Advies op maat

Naast standaard onderhoudsbeurten, bieden wij ook aanpassingen en upgrades aan, zoals het vervangen van onderdelen voor lichter of efficiënter materiaal of het installeren van accessoires zoals verlichting of een fietscomputer.

Onze passie voor fietsen en onze kennis van zaken zorgen ervoor dat wij u een professionele en kwalitatieve service kunnen bieden. Wil je jouw fiets laten nakijken, repareren of onderhouden? Maak dan gerust een afspraak of kom langs in de winkel. Wij helpen je graag!

Plan een afspraak voor
een fietsonderhoud of herstelling!


Gemiddelde score van 4,8/5 op reviews

Kom gerust eens langs!

Elk type fietser kan bij ons terecht. We gaan voluit voor persoonlijke begeleiding en een vlotte service waar klant én fiets centraal staan.

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00u
18:00u
Woensdag
09:00u
18:00u
Donderdag
09:00u
17:00u
18:00u
21:00u
Vrijdag
09:00u
18:00u
Zaterdag
09:00u
17:00u
Zondag
Gesloten