Onderdelen

Fietsonderdelen nodig? Of je nu op zoek bent naar een gewone binnenband, klikpedalen, remmen of een gloednieuwe zadel: bij ENC ben je aan het juiste adres.

Snel naar:

Banden

Fietsbanden komen in veel soorten en maten, want iedere discipline heeft zijn eigen fietsband. Ook binnen iedere discipline zijn er veel mogelijkheden. Een band die een goede lekbestendigheid heeft of één die heel slijtvast is? Of eerder een lage rolweerstand heeft, veel grip geeft en licht van gewicht is? ENC helpt je graag kiezen wat het beste bij jou past.

Banden

Pedalen

Nieuwe fietspedalen of trappers nodig voor je fiets? Fietspedalen zijn de verbinding tussen je benen en je fiets, laat deze kracht dus niet verloren gaan. Per fiets is het verschillend welke pedalen je nodig hebt, ENC helpt je bij het maken van deze keuze. Ook voor schoenplaatjes en onderdelen voor je fietspedalen kan je bij ons terecht.

Pedalen

Wielen

Nieuwe set fietswielen nodig? Bij ENC vind je wielsets uit verschillende materialen, diameters, naaflengtes in allerlei kwalitatieve remoppervlakken, zoals carbon, aluminium, … Ook voor specifieke wielonderdelen ben je bij ons aan het goeie adres.

Wielen

Sloten

Een goed en stevig slot is zeker aan te raden bij je (nieuwe) fiets. Van zware beugelsloten en kettingsloten tot praktische kabelsloten. We hebben een uitgebreid assortiment goede sloten die perfect aansluiten bij jouw fiets. Bij ENC vind je het ideale fietsslot en laat je fiets zonder zorgen achter.

Sloten

Zadels

Een fietszadel kan een fietsrit maken of kraken. Een goed zadel voor je racefiets, mountainbike of stadsfiets is erg belangrijk en zorgt voor minder zadelpijn en blessures. In ons gamma vind je verschillende fietszadels die zich onderscheiden door breedte, vorm en een uitsparing of niet. Bij ENC vind je altijd een comfortabel fietszadel dat bij jou past!

Zadels

Zelf aan je fiets sleutelen?

Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want bij ENC hebben we alles wat je nodig hebt om je tweewieler in topvorm te houden. Van remblokken die bijten als een pitbull tot banden die rollen als een speer, wij hebben het allemaal. Zelfs voor de veeleisende fietsers hebben we de nieuwste en meest geavanceerde onderdelen, zoals high-tech derailleurwieltjes en superlichte crankstellen.

En het beste van alles? We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen en om al je vragen te beantwoorden. Dus als je klaar bent om je fiets naar een hoger niveau te tillen, kom dan langs bij ENC en laat ons je helpen om de perfecte rit te beleven!

Ontdek het aanbod

Zoek je nog bijkomend advies? 


Gemiddelde score van 4,8/5 op reviews