Aanbod

#SEETHEWORLD met Scicon

Benieuwd naar de brillen waar professionals, als Tadej Pogacar, bij zweren? Van stijlvolle ontwerpen tot onverslaanbare kwaliteit, Scicon heeft het allemaal.

Scicon-fietsbrillen: ontworpen voor de winnaars, gedragen door de winnaars

Eindelijk kunnen we met trots zeggen dat we het geweldige merk Scicon hebben toegevoegd aan ons assortiment fietsbrillen. Scicon is niet alleen geliefd bij veel professionele fietsers, waaronder Tadej Pogacar en zijn collega's in UAE Team Emirates peloton. Het biedt dan ook een geweldige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen die elke fietser zal waarderen.

Verleg je grenzen met de Aerowing

De Aerowing Lamon perfect voor degenen die op zoek zijn naar een futuristische uitstraling. Het ontwerp van de Aerowing Lamon is strak en modern en zal zeker de aandacht trekken op de weg. De Aerowing Lamon heeft gepolariseerde lenzen die de schittering verminderen en een helder zicht bieden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Het montuur is lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange ritten. Dit model is perfect voor degenen die houden van prestaties en stijl.

Scicon Aerowing Lamon Black Gloss / Multimirror Red

Sla je weg door elke uitdaging met de Aeroshade Kunken

De Aeroshade Kunken fietsbril van Scicon is niet zomaar een gewone bril, het is een high-performance sportaccessoire waarmee je als fietser de show kunt stelen! Met zijn gestroomlijnde ontwerp en lichtgewicht frame biedt deze bril niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook een aerodynamische voorsprong tijdens het fietsen.

Scicon Aeroshade Kunken Crystal Gloss/Multimirror Bronze

En laten we het hebben over die lenzen - ze zijn gepolariseerd en bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen, zodat je ogen veilig en gezond blijven terwijl je geniet van je fietstocht. Maar dat is niet alles - deze lenzen verminderen ook schittering en verbeteren je zicht, zodat je elk detail van de weg kunt zien terwijl je traint of racet.

We zijn super enthousiast dat we Scicon-brillen aan ons assortiment hebben toegevoegd.
Ze bieden niet alleen geweldige kwaliteit, maar hebben ook een geweldig ontwerp
dat opvalt op de weg.

De Scicon-fietsbrillen die je moet hebben

Bij ENC weten we hoe belangrijk het is om de beste fietsuitrusting te hebben tijdens je ritten, en Scicon biedt zeker een geweldige optie voor fietsbrillen. Met modellen zoals de Aerowing en Hammer biedt Scicon uitstekende kwaliteit en indrukwekkende ontwerpen die opvallen op de weg. We zijn enthousiast om deze geweldige producten aan te bieden aan onze klanten en zijn ervan overtuigd dat ze zullen genieten van de kwaliteit en prestaties van Scicon.

Ontdek het geweldige assortiment fietsbrillen van Scicon nu in de winkel! Met modellen zoals de Aerowing en Hammer zul je zien dat je investeert in de beste kwaliteit, prestaties en stijl. We staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Scicon-fietsbril én rrvaar het verschil tijdens je volgende fietstocht!

Sluit je aan bij ons peloton!

Ontvang als eerste unieke content via onze nieuwsbrief.

Geen spam, beloofd! Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.