Aanbod

Ontdek Orbea: dé nieuwe toevoeging aan ons sportieve gamma

Maak kennis met Orbea, hét nieuwe sportieve merk in ons gamma! Hun fietsen zijn van topkwaliteit en bieden grensverleggende prestaties voor elke rijstijl.

Bij onze passie voor sport en avontuur hoort natuurlijk ook de drang om onze klanten te voorzien van het allerbeste. En daarom zijn we razend enthousiast om ons nieuwste merk aan ons sportieve gamma toe te voegen: Orbea! Dit Spaanse merk heeft een roemrijke geschiedenis en is wereldberoemd om zijn grensverleggende fietsen van topkwaliteit. 

Bij Orbea beleven en ademen we de fietsen die we maken en zijn trots op elk van hen. Innovatie is het verschil tussen deelnemen en winnen en Orbea neemt alleen vrede met excellentie. Elke fiets die hun fabriek verlaat is het resultaat van onze passie, onze knowhow op het gebied van ontwerp en expertise in productie.

Bij ENC ben je aan het juiste adres voor de meest innovatieve tweewielers die je sportieve hart sneller doen kloppen.

Allemaal dezelfde ambities

De Orca is de baas van alle racefietsen en blinkt uit in lichtgewicht en supersnelle prestaties. Het is de perfecte match voor stijlvolle renners - of je nu een pro bent of een sportieve amateur - die een topmachine willen met de juiste mix van technologie, rendement en ergonomie. Het is een alles-in-één racer die er ook nog eens super strak uitziet. Kies uit het ultralichte OMX carbon frame of het iets zwaardere, maar nog steeds geweldige OMR carbon frame. Met de Orca zul je zeker indruk maken op de weg!

Orca M20ITEAM 2023

Gravel from the ground up

Begeef je je liever op ruwer terrein? De Terra laat gravel grinders compleet in hun element voelen. Of je nu gaat voor aluminium of carbon, dit gamma heeft voor elk wat wils. Met 700c x 45mm-banden ben je verzekerd van snelheid en efficiëntie, terwijl je met 650b x 50mm banden extra comfort en grip op de weg hebt. Plus, check de slimme Lockr die handig verstopt zit achter de bidonhouder en perfect is voor kleine opslagruimtes in de schuine onderbuis. De Terra is dé koning voor iedereen die het grind wil veroveren!

Orbea Terra

Niets meer te bewijzen

Als er één segment is waarop Orbea zijn stempel heeft gedrukt dan is het deze van de xc mtb’s. Tot op vandaag is de Alma een absolute benchmark in snelle hardtail mountainbikes. Hij is beschikbaar met vooraan 100mm veerweeg of gepatenteerde Orbea Spirit Rigid carbon vork.

Liever meer controle, zonder compromissen: ga dan voor Oiz en domineer de trails! Met zijn 120mm veerweg is de Oiz gebouwd om te presteren. Maar laat je niet misleiden door zijn ongekende snelheid - de Oiz is ook uitgerust met slimme demping voor comfort en rendement. Of je nu een agressieve rijstijl hebt of liever wat comfortabeler rondrijdt. Zijn moderne geometrie en progressieve, vergevingsgezinde eigenschappen maken hem ideaal voor elk type rijder. 

Orbea Oiz in actie

Maak jouw Orbea uniek

Ook al delen we dezelfde passie, we zijn allemaal uniek. Maak daarom met de MyO design tool in drie simpele stappen jouw persoonlijke Orbea. Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren en opties in afmontage om jouw fiets naar wens vorm te geven. Eenmaal je jouw droomfiets samengesteld hebt, gaan ze aan de slag en wordt de droomfiets via ENC afgeleverd. Vraag ernaar in onze winkel of stuur ons een bericht.

Sluit je aan bij ons peloton!

Ontvang als eerste unieke content via onze nieuwsbrief.

Geen spam, beloofd! Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.