Aanbod

Claim nu jouw ultieme Black Friday deal voor het te laat is!

Ontdek exclusieve kortingen op geselecteerde voorraad. Van sportieve sensaties tot stijlvolle stadsritten - jouw perfecte fietsdeal wacht op je. Mis het niet, op = op!

Ben je de dagen op zoek naar de ultieme fietsdeal? Zoek niet verder, want Black Friday staat voor de deur. De hele week hebben we exclusieve kortingen op geselecteerde fietsen uit onze voorraad. Grijp je kans en maak je klaar voor een opwindende rit met onze geweldige aanbiedingen.

Sportieve sensaties

Voel de adrenaline en snelheid met geselecteerde race-, gravelfietsen en een hele lading mountainbikes. Ontvang nu 30% korting op geselecteerde modellen van Sensa, Orbea en Superior! Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint, deze deals maken het gemakkelijk om in stijl te rijden.

Enkele niet te missen sportieve Black Friday-deals:

Racefietsen: Sensa Giulia Evo LTD Red on black ┇ Sensa Giulia GF LTD Dark Sea
Gravelbikes: Sensa Romagna GRX Matt Dark Sea ┇ Orbea Terra H30 NIght Black ┇ Superior X Road Gravel Team Elite Kakhi
MTB: Orbea Alma M50 Taupe Mango┇Sensa Fiori Evo Elite Matt Dark Sea┇Superior XP909 Black Dark Silver
MTB: Superior XP969 Matt Black Chrome Team Red┇Orbea Alma H30 Metallic Dark Red┇Sensa Fiori Evo Pro Shiny Lead Grey
MTB: Orbea Alma M20 Powder Black┇Superior XP969 Gloss Dark Red Hologram Chrome┇Orbea M50 Baobab Brown Green Gold

Stijlvolle stadsfietsen

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met Huyser. Geniet van een ontspannen rit door de stad of op het platteland en ontvang 10% korting op deze prachtige modellen. Mis deze kans niet om in stijl te cruisen met Huyser.

Cortina combineert trendy design met functionaliteit. Profiteer van 15% korting op geselecteerde Cortina-fietsen en breng een vleugje elegantie in je dagelijkse fietstochten. Stijlvol onderweg, zonder concessies te doen aan prestaties.

Voor de fervente fietsers onder ons biedt Norta de perfecte metgezel. Ontvang nu 25% korting op geselecteerde Norta-fietsen en verken nieuwe routes met vertrouwen en comfort. Een geweldige kans om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek alle Black Friday-deals in de winkel:

Cortina Common Jade Green┇Norta B2030 Kiezelgrijs┇Huyser Domaso Matte Black

Mis het niet, op = op!

Wacht niet te lang, want deze deals zijn geldig op geselecteerde fietsen! Dus twijfel niet en haast je naar de winkel en ontdek Black Friday-deals die je niet wilt missen. Maak van deze Black Friday een rit om nooit te vergeten!

Sluit je aan bij ons peloton!

Ontvang als eerste unieke content via onze nieuwsbrief.

Geen spam, beloofd! Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.