Aanbod

Beleef onvergetelijke avonturen met BEMOOV kinderfietsen!

Eindelijk superlichte, ergonomische en duurzame kinderfietsen dankzij BEMOOV! Leer je kinderen in alle veiligheid en met plezier op twee wielen fietsen!

Hey daar, avontuurlijke ouders en coole kiddo's! Hebben jullie zin in fietsplezier dat jullie haren laat wapperen en jullie harten sneller doet kloppen? Hou je vast, want ENC introduceert met trots de enige echte BEMOOV kinderfietsen in hun gamma. De ultieme start voor jullie geweldige avonturen!

Jullie weten dat fietsen niet zomaar een hobby is, toch? Het is een uitnodiging om de wereld te verkennen, om te giechelen in de wind en om jezelf te verliezen in vrolijke chaos. En raad eens? BEMOOV snapt dat als geen ander! Deze fietsen zijn niet alleen gemaakt voor het ritje, maar voor een explosie van kleur, plezier en beweging die kinderen nooit zullen vergeten.

De ganse BEMOOV-familie op een rij.

Waarom zijn BEMOOV kinderfietsen zo waanzinnig?

  1. Superheld-veiligheid: Ouders, we got you! BEMOOV fietsen zijn ontworpen met veiligheid als geheime identiteit. Robuuste remmen, stabiele wielen en gripvaste handvatten zorgen ervoor dat jullie superhelden veilig en stoer kunnen rondrijden.
  2. Showstopper-ontwerpen: Dacht je dat regenbogen alleen in de lucht verschijnen? Think again! BEMOOV kinderfietsen komen in de meest geweldige kleuren en designs. Als bonus kan je je fiets of helm ook nog personaliseren met de exclusieve BEMOOV-stickervellen aan om de fiets van uw kind uniek te maken. Een, twee, drie, versieren en rijden maar!
  3. Groei-mee-mogelijkheden: Wie wil er nou een fiets die niet met je meegroeit? BEMOOV heeft dat helemaal gesnapt! Verstelbare zadelhoogtes en sturen betekenen dat jullie altijd de perfecte maat hebben voor elk avontuur, hoe groot jullie ook worden.
  4. Trappers van Wijsheid: Wist je dat fietsen je niet alleen snel maken, maar ook slim? BEMOOV snapt dat je tijdens het rijden niet alleen plezier hebt, maar ook allerlei coole vaardigheden zoals evenwicht en reactievermogen leert. Slim zijn was nog nooit zo leuk!
  5. Teamwork-tijd: Ouders, jullie zijn niet alleen aan het kijken - jullie zijn deel van het avontuur! Trek eropuit met jullie kleine fietsheld en maak van fietsen een gezamenlijk avontuur en creëer blijvende herinneringen terwijl u samen de wereld op twee wielen verkent.


Klaar om jullie avontuur te BEMOOVEN?

Spring op de BEMOOV kinderfietsen en zeg dag tegen gewone dagen en hallo tegen het buitengewone! Kom langs bij ENC en duik in de wondere wereld van BEMOOV. We beloven je, dit wordt een rit om nooit te vergeten! Dus waar wacht je nog op? Verover de straten met BEMOOV en laat het avontuur beginnen.

Sluit je aan bij ons peloton!

Ontvang als eerste unieke content via onze nieuwsbrief.

Geen spam, beloofd! Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.